Inici Música Concert d’any nou de la Coral Ressons de Calaf

Concert d’any nou de la Coral Ressons de Calaf

COMPARTIR

[Img #3281]La farem grossa. Tot i que l’any del 10è aniversari de la Coral Ressons de Calaf ja està finalitzant, prometem l’inici del 2013 singular i inolvidable.

Us encoratgem a passar la tarda del proper 1 de gener amb tots nosaltres al Casal de Calaf. I com dicta el refrany “any nou, vida nova”, no volem desaprofitar la ocasió per reinventar-nos.
Concert, festival, espectacle ?… una ocasió única per retrobar-se amb la Coral Ressons de Calaf i celebrar plegats la festa del nostre 10è aniversari.Us convidem a descobrir-ho.

Un repertori on hi tindran cabuda des de les tradicionals cançons de Nadal, a melodies dels nostres estimats Pastorets, les típiques sardanes i havaneres, i fins i tot sarsuela i cançons del mític gran musical “Mar i Cel”.

Una posada en escena excepcional, diferent a tot el que estem acostumats a oferir-vos. Sense moure’ns de la vora del pesebre farem cap a l’envelat, pujarem al Vallespir, passarem per la plaça de la vila, baixarem a la sorra de la platja i ens endinsarem al bell mig del mar.

Tot això amenitzat amb la presència del tenor Isidre Badia i la soprano Marina Torra que ens faran gaudir amb les seves extraordinàries veus, l’acompanyament al piano, entranyable com sempre, de la Teresa Escolà, i la col·laboració enregistrada  de la Bellpuig Cobla, que donarà un to insòlit a peces conegudes i cantussejades a gairebé totes les llars calafines.

Us manquen arguments per venir a acompanyar-nos en aquest recorregut?  Estem convençuts que resulta un plat prou llaminer per iniciar plegats un any ple de reptes.

Des de la Coral Ressons només ens queda desitjar-vos Bones Festes de Nadal i Reis, i, sobretot un bon any 2013!

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*