Inici Societat El concert benèfic del Rotary Club Igualada recaptarà fons per Creu Roja...

El concert benèfic del Rotary Club Igualada recaptarà fons per Creu Roja Anoia

COMPARTIR

El pròxim diumenge 6 de febrer, el Rotary Club Igualada ofereix el concert benèfic que cada any organitza amb l’objectiu de recaptar fons per a destinar a alguna entitat o projecte solidari. Enguany l’obra que s’oferirà anirà a càrrec de l’orquestra simfònica Terres de Marca amb el concert “Joies Simfòniques de la Música Catalana” i l’entitat beneficiària serà Creu Roja Anoia.

La subvenció d’una part del cost d’un vehicle medicalitzat per a Creu Roja Anoia serà el projecte beneficiari del concert solidari d’enguany. Amb aquesta ajuda i la d’altres col·laboradors que l’entitat Creu Roja Anoia està cercant, espera poder afrontar la despesa que suposa la compra d’un vehicle ambulància. Si finalment no s’aconsegueix tot l’import, l’entitat adquirirà en el seu lloc, un vehicle d’emergències secundari. L’objectiu és disposar d’aquest vehicle per a la realització de serveis preventius, guàrdies de teleassistència, emergències activades des de Protecció Civil (incendis, recerca de persones, nevades, onades de fred…).

Així, el concert solidari d’enguany serà el pròxim diumenge 6 de febrer a l’Ateneu Igualadí a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de l’orquestra simfònica Terres de Marca amb el concert “Joies Simfòniques de la Música Catalana”. La direcció del concert estarà en mans d’en Daniel Mestre i comptarà amb els solistes, Ulli Haller, soprano i Jordi Figaró, tenor.

L’Orquestra Terres de Marca oferirà un repertori de música catalana excepcional i de qualitat, amb obres dels grans clàssic catalans com Toldrà, Morera, Garreta o Pau Casals, de compositors de relleu com Mercè Torrents, o del jove Bernat Vivancos, passant per autors anoiencs com Xavier Cassanyes o Concepció Ramió amb peces ben variades. Així, durant el concert, podrem sentir des d’obres per orquestra de cambra i altres per orquestra simfònica, des de lieds orquestrats a obres singulars per tenora i orquestra.

L’import íntegre de la recaptació anirà destinat al projecte del vehicle medicalitzat de Creu Roja Anoia. Hi ha diferents modalitats d’entrades i es poden adquirir a l’establiment Clic Fotografia (C/Santa Caterina, 29). Hi haurà una fila 0 per a les persones i empreses que siguin sensibles a la causa i vulguin fer donacions. En aquest cas, cal posar-se en contacte amb l’entitat a través del seu email rc.Igualada@rotary2202.org

El president del Rotary Club Igualada, Antoni Font, explicava que “un dels objectius de l’entitat és contribuir en el benestar social i econòmic de les persones i la seguretat sanitària ha estat sempre una prioritat dels projectes que desenvolupem”.

Per la seva banda, Xavier Botet, president de Creu Roja Anoia, agraïa la iniciativa i manifestava que “amb aquesta donació, la compra d’una ambulància pot arribar a ser una realitat. Ens sentim afortunats de ser l’entitat beneficiària escollida per Rotary Club i ens anima a continuar treballant per les persones que més ho necessiten a la comarca.”

Els socis de Rotary són líders empresarials i professionals en els seus camps, que presten servei en les seves comunitats i promouen el desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món. Els 31.000 clubs rotaris, en més de 165 països i regions, porten a terme projectes de servei humanitari que inclouen la mitigació de la pobresa i la fam, la millora de la salut i l’educació, i la protecció del medi ambient en l’àmbit mundial i local.

 

FER UN COMENTARI

*