Inici Destacats Concentracions a Igualada i Capellades en suport de l’alcaldessa de Berga

Concentracions a Igualada i Capellades en suport de l’alcaldessa de Berga

COMPARTIR

Igualada s’ha sumat a la convocatòria feta per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència per donar suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós. Aquest divendres al matí, Venturós ha estat detinguda i portada a declarar als jutjats de Berga, on té obertes dues causes per delicte electoral, per haver mantingut la bandera Estelada al balcó consistorial en període electoral.

A davant de l’Ajuntament de la capital de l’Anoia s’han aplegat una cinquantena de persones, inclosos l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, regidors del govern de CiU i dels grups municipals d’ERC i la CUP.

Més seguiment ha tingut la convocatòria feta a Capellades, municipi governat per la CUP i ERC. Un centenar de persones s’han concentrat a davant de l’Ajuntament en una convocatòria que s’havia fet pública  poques hores després de la detenció de Montse Venturós. El govern ha lluït una pancarta de solidaritat amb l’alcaldessa de Berga i la façana d’un dels edificis de davant de l’Ajuntament s’ha cobert amb una gran estelada. Durant l’acte s’ha llegit un manifest de solidaritat amb Montse Venturós i els càrrecs electes perseguits per l’estat espanyol arran de les seves declaracions o accions democràtiques i de suport al procés d’independència.

Capellades en suport de Montse Venturós Capellades en suport de Montse Venturós

FER UN COMENTARI

*