Inici Societat Concentració a Vilanova del Camí en solidaritat amb el Marroc

Concentració a Vilanova del Camí en solidaritat amb el Marroc

COMPARTIR

Davant les conseqüències del devastador terratrèmol que ha assolat el Marroc, l’Ajuntament de Vilanova del Camí va convocar aquest dimarts 12 de setembre una concentració davant la casa consistorial. Pràcticament, un centenar de persones, moltes d’origen marroquí, van participar en l’acte per expressar la més profunda solidaritat i suport al poble marroquí en aquest moment tan difícil. L’alcaldessa Noemí Trucharte va presidir l’acte en el qual van participar els regidors de l’equip de govern i dos regidors d’ERC, Marc Bernáldez i David Roig.

Segons l’últim balanç comunicat aquest dimarts al migdia, el terratrèmol s’ha cobrat pràcticament 3.000 víctimes i ha deixat més de i 5.500 ferits, “xifres que ens omplen de tristesa i consternació” va dir l’alcaldessa durant la seva intervenció.

“El nostre pensament està amb les famílies afectades” va continuar dient l’alcaldessa qui també va tenir paraules de consol i solidaritat per a Líbia que també està patint les terribles pèrdues a causa dels recents aiguats. “En aquests moments difícils, la solidaritat i la unitat entre les nacions són més importants que mai”, va afirmar Trucharte. “Estem amb vosaltres, Marroc i Líbia, i us enviem tot el nostre afecte i suport en aquests moments de dolor.»

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*