Inici Societat Concentració de suport a un jove capelladí acusat de desordres públics

Concentració de suport a un jove capelladí acusat de desordres públics

COMPARTIR

El passat dilluns desenes de persones es van concentrar convocades pel col·lectiu Baula Xarxa Solidària, Alerta Solidària i l’Esquerra Independentista de Capellades juntament amb el grup de suport de l’Adrian Sas, per recolzar un capelladí citat a declarar davant del jutge.

El jove va ser detingut a Lleida en relació a la manifestació del 27 de novembre de l’any passat a Vilafranca del Penedès en suport a Adrian Sas, al saber-se la ratificació de la condemna de presó de tres anys, sis mesos i un dia per part del TSJC.

El jove, assistit per una advocada del col·lectiu Alerta Solidària, s’ha negat a declarar davant de la jutgessa, i resta pendent de l’evolució de la causa. La defensa del jove capelladí reclama l’arxivament del cas.

Els col·lectius han denunciat, a través d’un comunicat, que “tant la policia local de Vilafranca com els Mossos d’Esquadra, amb la finalitat d’intentar criminalitzar-nos, silenciar-nos i aturar-nos, van construir una causa durant més de 3 mesos per poder encausar a l’Isaac de Capellades, acusant-lo de desordres públics i atemptat a l’autoritat. Sense cap fonamentació ni justificació, havent transcorregut més de 3 mesos des dels fets que li atribueixen, existint ja un jutjat que estava instruint la causa, i sense ordre judicial, els Mossos d’Esquadra van detenir l’Issac el passat 15 de febrer de 2022 a Lleida”.

Des d’Alerta Solidària, Baula Xarxa Solidària, i des de l’Esquerra Independentista de Capellades volen mostrar la seva solidaritat amb l’Issac, i amb l’Adrián Sas, “i deixar molt clar que ni les seves amenaces, ni els seus procediments ens aturaran en la defensa dels nostres companys, i encara menys en la lluita pels drets socials i nacionals dels Països Catalans”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*