Inici Destacats Concentració a Igualada en suport dels CDR

Concentració a Igualada en suport dels CDR

COMPARTIR

Més d’un centenar de persones ha desafiat la pluja i s’han concentrat aquest dimarts al vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per protestar per les detencions de la Guàrdia Civil i dels Mossos d’Esquadra de persones vinculades amb els CDR i amb protestes independentistes.

A la concentració d’Igualada, diferents persones han fet lectura d’un manifest en el que es criticaven les detencions i es posava en qüestió la independència judicial i, especialment, l’acusació de terrorisme a una integrant del CDR, veïna de Viladecans.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Segurament cap d’aquest que estaven sota els paraigües es va trobar al mig d’una carretera tallada, amb neumàtics cremant… Cap d’aquests era vei d’algun carrer d’alguna ciutat on es cremaven contenidors…cap d’aquests havia d’agafar un avió i el va perdre perquè la carretera estava tallada, cap d’aquests esperava la mercaderia del camió que va quedar travat a la carretera… És penós, es realment vergonyós com una colla de desaprensius (alguns d’ells fugitius de la justícia) ha pogut enganyar amb falses emocions i segrestar el sentit comú i la racionalitat que tot català ha tingut durant segles. La categoria del polític de la Transició s’ha esfumat, ara el nivell és tant baix que ja veiem el resultat… S’ho han carregat tot!

FER UN COMENTARI

*