Inici Societat Concentració dissabte per reclamar el tancament de l’abocador dels Hostalets de Pierola

Concentració dissabte per reclamar el tancament de l’abocador dels Hostalets de Pierola

COMPARTIR

La Plataforma Tanquem Can Mata ha convocat una concentració aquest dissabte per reclamar el tancament de l’abocador dels Hostalets de Pierola. La mobilització es farà a les mateixes portes de l’abocador com a mesura de protesta per les olors i el que la plataforma considera un “incompliment sistemàtic de la normativa existent”.

El moviment ciutadà compta amb el suport d’alguns partits polítics amb presència als municipis de l’entorn, així com les associacions de veïns de Can Rial, Mas d’en Gall i La Plana. El moviment s’ha posicionat contra l’ampliació del dipòsit de residus i a favor de treballar pel seu tancament, i consideren que ha arribat l’hora de plantar-se “davant la inacció de les administracions i partits polítics”.

A la manifestació s’ha convocat a veïns d’Esparreguera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató, Hostalets de Pierola, Piera i Masquefa. La Plataforma Tanquem Can Mata ha organitzat sortides conjuntes per arribar a l’aparcament de Can Gras. Des d’allà, es desplaçaran a peu davant l’abocador, on a les 11 del matí començarà la protesta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*