Inici Societat Per la Conca organitza un concurs fotogràfic sobre el patrimoni natural i...

Per la Conca organitza un concurs fotogràfic sobre el patrimoni natural i agrari de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

Amb el nom de “Revela la Conca”, l’entitat Per la Conca vol reivindicar en clau positiva els valors del territori. El concurs estarà obert fins a mitjans d’agost i es premiaran les 6 millor fotografies, que donaran a conèixer durant la Festa Major d’Igualada.

Per la Conca han penjat les bases del concurs a través de les xarxes socials, on s’hi especifica que es valoraran de manera especial aquelles fotografies que estiguin ubicades a Can Morera, la zona amenaçada pel macropolígon, i que continguin algun element característic de la zona. S’estableixen cinc categories (activitat agrària, biodiversitat, patrimoni arquitectònic, lleure i paisatge), cada una de les quals es premiarà amb una panera de productes alimentaris de proximitat. A més, la millor fotografia de tot el concurs es premiarà també amb un vol en globus per la Conca d’Òdena.

Per participar-hi només cal penjar la fotografia a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #perlaconca, acompanyada del nom de l’autor, d’un títol, la ubicació de la foto i la categoria. Es poden presentar fotografies realitzades entre el 12 de juny i el 12 d’agost, dia en el qual finalitza el concurs. Pot participar-hi qualsevol persona amb un màxim de tres fotografies.

Les fotografies semifinalistes s’exposaran al Casal Popular d’Igualada, el Foment, del 19 d’agost al 14 de setembre de 2019. El lliurament de premis als guanyadors serà el 19 d’agost a 2/4 de 8 del vespre, en aquest mateix espai.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*