Inici Societat Per la Conca inicia l’elaboració d’un mapa paisatgístic col·laboratiu de la Conca...

Per la Conca inicia l’elaboració d’un mapa paisatgístic col·laboratiu de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

Durant el passat estiu del 2019, des de l’entitat Per la Conca van organitzar la primera edició de Revela la Conca, un concurs fotogràfic centrat en la Conca d’Òdena. Enguany, des del col·lectiu proposen fer un mapa paisatgístic de la Conca a partir de les fotografies fetes durant els darrers mesos per part dels veïns i veïnes del territori. Demanen a tothom qui vulgui col·laborar-hi que comparteixi les seves fotografies a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) amb l’etiqueta #perlaconca, la ubicació de la imatge i, opcionalment, una petita descripció o comentari.

Amb totes les aportacions s’elaborarà un mapa virtual de paisatges, que es publicarà a principis d’agost i quedarà disponible al web de l’entitat.

Les fotografies presentades a la primera edició de Revela la Conca, que va tenir el format de concurs, es troben també disponibles al seu web. Com en aquella ocasió, l’objectiu de la iniciativa d’enguany és visualitzar la creativitat i sensibilitat dels ciutadans de la Conca d’Òdena i posar en valor el patrimoni natural, arquitectònic i paisatgístic del territori.

Per posar-vos en contacte amb l’entitat es pot fer a través dels seus perfils socials o al correu info@perlaconca.org.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*