Inici Societat La Conca d’Òdena s’uneix per visibilitzar el col·lectiu LGTBI

La Conca d’Òdena s’uneix per visibilitzar el col·lectiu LGTBI

COMPARTIR

Aquest dijous 17 de maig es commemora a nivell mundial el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia (LGTBIfòbia) i, des de les regidories d’Igualtat dels municipis de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), es promouen diferents actes de sensibilització i prevenció de la LGTBIfòbia i de visibilització del col·lectiu.

Les regidores Carme Riera d’Igualada, Sílvia Cáceres de Vilanova del Camí, Aurora Fernández de Santa Margarida de Montbui, Vanessa Massons d’Òdena i Carme Vallès de La Pobla de Claramunt, responsables de les àrees d’Igualtat dels respectius municipis, han promogut una agenda conjunta d’actes de visibilització LGTBI, incloent diferents accions com la penjada de la bandera LGTBI als balcons dels ajuntaments, la pintada de bancs i la decoració amb els colors representatius del col·lectiu.

Les accions s’han iniciat aquesta setmana i aniran acompanyades d’activitats com l’exposició de llibres i literatura especialitzada a les biblioteques dels municipis, una sessió de contes per poder abordar la transexualitat amb els més petits de manera més divertida i tendre o un taller a l’Espai Jove d’Òdena sobre prevenció de la LGTBIfòbia i la decoració de l’espai.

Les regidores d’Igualtat impulsen així el seu compromís en la lluita contra l’LGTBIfòbia fomentant la igualtat, la justícia i la llibertat de totes les persones, sense discriminacions. La commemoració del 17 de maig també vol visibilitzar la lluita i les reivindicacions històriques del col·lectiu.

FER UN COMENTARI

*