Inici Destacats La Conca d’Òdena demana que es reforci el SOC per agilitar la...

La Conca d’Òdena demana que es reforci el SOC per agilitar la tramitació de les baixes dels treballadors de la zona

COMPARTIR

Els municipis de la Conca d’Òdena reclamen al Govern que reforci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per agilitar la tramitació de les baixes dels treballadors que s’han vist afectats pel confinament perimetral. Els alcaldes i alcaldesses han mantingut una reunió telemàtica en què han considerat que després del que ha costat que l’Estat establís una solució per aquests empleats “ara no hi pot haver lentitud en la seva aplicació”. Per altra banda, la Unió Empresarial de l’Anoia, ha transmès a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la seva preocupació per l’aixecament parcial del confinament previst pel govern espanyol. A la Conca, la festivitat del Sant Crist d’Igualada endarrerirà la represa de l’activitat fins el 15 de març.

Els alcaldes i alcaldesses han refermat el missatge que durant aquests dies la ciutadania ha de mantenir el confinament a casa. Així mateix, han recordat que tots els indicadors mostren que aquesta mesura “està sent efectiva i que, per tant, no es pot relaxar”.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Yo rellene el formulario el día 14 de abril y e llamado no se cuantas veces y aún no me han enviado el correo electrónico ni me han llamado…Señor Alcalde me dirijo a ud para hacerle saber que habemos madres o padres que solo tenemos ese ingreso y que haga el favor de solucionar esto que nos permitan arreglar lo de el paro porque de esto dependen nuestros hijos y nosotros para poder comer porque no llega para nada más póngase en nuestra piel en la piel de un pueblo que está sufriendo la injusticia de este virus y no podemos trabajar ni tenemos ingresos y ya que hemos fomentado un paro por lo menos poder tramitarlo para poder tener algún ingreso para poder llevarnos un alimento digno para nosotros y nuestros familiares espero que le llegue a ud este comentario de una ciudadana más de nuestra ciudad de igualada un saludo

FER UN COMENTARI

*