Inici Societat La comunitat musulmana dels Hostalets de Pierola condemna els atemptats

La comunitat musulmana dels Hostalets de Pierola condemna els atemptats

COMPARTIR

La Comunitat Musulmana dels Hostalets de Pierola, acompanyada dels veïns i les autoritats municipals, s’ha concentrat aquest dimecres al migdia davant de l’Ajuntament per llegir un manifest de condemna als atemptats de Barcelona i Cambrils.

La lectura del manifest ha estat a càrrec de dues infants hostaletenques de l’Associació Al Salam (esperança), acompanyades de veïns que portaven cartells amb missatges de condemna, pau i solidaritat.

A través del manifest la Comunitat Musulmana ha mostrat el seu rebuig i repulsa als atemptats de Barcelona i Cambrils i ha deixat clar que l’Islam no permet els comportaments violents i es regeix pels valors de la solidaritat i el respecte. A la vegada s’ha volgut enviar un missatge d’acompanyament a totes les víctimes i els seus familiars i amics. Finalment el manifest ha agraït a les forces de seguretat i emergències tota la feina feta per salvaguardar la llibertat i la seguretat de tothom.

Per acabar l’acte s’ha realitzat un minut de silenci en memòria i record de totes les víctimes que ha acabat amb un fort aplaudiment.

Sopar de germanor i pau organitzat per l’associació SALAM dels Hostalets de Pierola

Per altra banda, l’Associació SALAM (pau) dels Hostalets de Pierola organitza el 3r Sopar de Germanor, amb l’objectiu de crear lligams entre cultures al municipi i compartir la voluntat de viure en pau. El sopar serà aquest divendres 25 d’agost a les 21.00 a la plaça de les Oliveres. Després del sopar es sortejarà un joc típic de te del Marroc.

El menú previst és el següent:
Amanida variada amb fideus d’arròs i fruits secs
Xai a la brasa
Pa del Marroc
Te a la menta
Assortit de pastes dolces

Els tiquets tenen un preu de 6€ i es poden adquirir fins dijous al Suma, al Casal Català i a l’Arca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*