Inici Destacats La comunitat musulmana de la Conca d’Òdena inicia un Ramadà en confinament

La comunitat musulmana de la Conca d’Òdena inicia un Ramadà en confinament

COMPARTIR

L’endemà de l’inici del Ramadà, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha comparegut amb el president del Centre Islàmic d’Igualada, Seddik Amri Kaddouri, qui en nom de la comunicat musulmana, ha volgut donar “les gràcies a l’alcalde i a les forces polítiques i les forces de seguretat pública i al servei sanitari per estar davant de la pandèmia”.

“Sentim el que està passant al món per culpa d’aquest virus” –ha afegit-. “La comunitat musulmana ha fet tot el possible per ajudar i donar bon exemple. Resem per tots els morts, musulmans, cristians, jueus… de tot el món. Demanem a Déu que ens doni bona salut”.

Kaddouri ha destacat que “Enguany celebrarem la fe a casa i demano a la comunitat musulmana el respecte pels veïns, ho farem a casa com ho fem sempre a la mesquita, però amb la nostra família i amb respecte al veïnat: si ens quedem a resar fins tard o a llegir el Corà, ho hem de fer amb respecte total. Desitjo a tothom un bon Ramadà”.

Durant el mes del Ramadà “els musulmans ens ajudem entre nosaltres a la mesquita, fem menjar, ens reunim, però enguany no ho podem fer. Les oracions conjuntes enguany no les podrem fer, ni aquí ni en tot el món musulmà. Sentimentalment és dur, però religiosament no”, ha conclòs Kaddouri.

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*