Inici Destacats El Comú d’Igualada convoca la seva primera assemblea oberta

El Comú d’Igualada convoca la seva primera assemblea oberta

COMPARTIR

El Comú d’Igualada ha convocat la pròxima assemblea oberta el proper dijous dia 25 a les 19.00 a l’Espai Cívic Centre. La trobada comptarà amb la presència i parlament previ de Ramon Arnabat, regidor a Vilafranca del Penedès per Vilafranca en Comú i Coordinador General de Catalunya en Comú.

Aquesta assemblea és oberta a tota la ciutadania i té com a objectiu principal incentivar la participació activa en aquest nou espai polític de l’esquerra progressista a Igualada.

Des del Comú es fa incís en que el projecte de transformació social que defensen des de Catalunya en Comú té el seu fonament en l’espai municipal, en polítiques i estratègies que construeixin cohesió social, i al temps promouen un canvi cultural imprescindible per avançar en la direcció d’un canvi social, econòmic i polític; i fer-ho des de baix, des de la base, des de la ciutadania i les organitzacions i moviments socials de tota mena.

Així, el contingut de l’assemblea s’emmarca dins del decàleg municipalista, que defineix els criteris que s’hauran de seguir per la conformació de candidatures per les eleccions municipals del 2019 i que regula aspectes de transparència, participació, línies programàtiques bàsiques, rendició de comptes i feminització de la política.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*