Inici Destacats En Comú Podem defensa a Igualada ‘la llibertat dels presos i les...

En Comú Podem defensa a Igualada ‘la llibertat dels presos i les preses per normalitzar la situació política’

COMPARTIR

En Comú Podem ha presentat aquest dimarts les seves propostes als mitjans de comunicació anoiencs en un acte amb la presència de Mar Garcia, Joan Mena i Nati Veraguas.

Les tres persones integrants de la llista d’En Comú Podem per Barcelona a les eleccions del 10 de novembre han explicat propostes que la formació porta al programa.

En Comú Podem, en relació a la situació política a Catalunya, exposa que “defensem la llibertat dels presos i les preses per normalitzar la situació política. Defensem també un diàleg a través d’una Mesa de partits a Catalunya i que siguin els i les catalanes qui puguin votar un nou acord per a Catalunya”.

Els comuns també incorporen al seu programa propostes de reindustrialització de comarques com l’Anoia i mesures per “garantir els drets laborals dels i les treballadores i també una fiscalitat verda i social que faci que hi hagin més impostos a les empreses que més contaminin i també les que més facturin per redistribuir la riquesa i que comarques com aquesta tinguin més oportunitats”.

La formació liderada per Jaume Asens vol que l’Anoia “sigui motor de la Catalunya central”.

FER UN COMENTARI

*