Inici Destacats Completades les obres per solucionar els talls de llum del barri de...

Completades les obres per solucionar els talls de llum del barri de Montserrat d’Igualada

COMPARTIR

Després de diverses setmanes d’obres, ja han acabat els treballs per a solucionar els talls de llum reiterats que aquest hivern ha patit el barri de Montserrat tot afectant 150 veïns i veïnes. Així ho ha anunciat el grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta), que va denunciar la situació.

El regidor portaveu de la formació, Jordi Cuadras, afirma que “celebrem que el problema estigui resolt, agraïm a la companyia i al seu director a la Catalunya Central que atengués la nostra demanda que li vam traslladar de manera directa i personal per tal d’iniciar les obres només una setmana després de la nostra denúncia pública que vam fer juntament amb les veïnes i veïns afectats. També celebrem que tots ells ja puguin estar tranquils i que haguem estat útils per a solucionar aquest problema. Així és com entenem la política: escoltar la gent i aportar solucions”.

Les obres han consistit en reparar el cable subterrani que connecta el transformador de la plaça d’Alcàntara amb la caixa de distribució que hi ha ubicada la peu dels blocs de vivendes. El cable presentava deficiències i la solució que Endesa havia fet de col·locar un cable aeri no donava el resultat esperat, per això hi havia recurrents talls de llum. Se’n van arribar a comptabilitzar set en només un mes i en plena onada de fred.

FER UN COMENTARI

*