Inici Destacats Els companys de pàdel de Gabriel Pérez organitzen el tercer memorial

Els companys de pàdel de Gabriel Pérez organitzen el tercer memorial

COMPARTIR

Els companys de Pàdel del Gabriel Perez Escalante organitzen per tercer any consecutiu el torneig de Pàdel en Memoria del jove que va morir el 23 d’agost de 2016 per una apendicitis que no es va diagnosticar a temps a l’Hospital d’Igualada.

Amb la idea que no s’oblidi mai a Gabriel, el memorial es farà al complex esportiu de l’Infinit de Igualada el proper divendres 30 d’agost. L’objectiu dels organitzadors és aplegar almenys les gairebé 200 persones que hi van participar l’any passat.

El sistema de joc serà omplir les cinc pistes de l’Infinit en quatre torns de joc que realitzarem. En cada torn es realitzaran partits de 10 minuts, els jugadors que guanyin el seu partit aniran escalant a la pista superior i els jugadors que perdin, anirant baixant de pista.

Cap a les 20:45h s’aturaran els partits per recordar al Gabriel amb música i parlaments amb presència de tots els jugadors, amics i familia que es col.locaran davant de la placa recordatoria, que es va posar fa dos anys a la paret de l’Inifinit on dona accés a les pistes de pàdel.

El preu de la participació és sense anim de lucre per cobrir despeses. La inscripció son 12 euros i entra un welcomepack més botifarrada, i amb sorteig de regals pels jugadors. També hi ha la possibilitat d’aconseguir una samarreta conmemorativa per 5 euros o la botifarrada amb cansalada i llesca de pa amb tomaquet i un gelat per 7 euros.

L’organització vol agrair l’ajuda dels col.laboradors que han contribuit amb donacions i regals pel sorteig final. També es vol agrair a la familia del Gabriel, que els ha donat totes les facilitats per la realització del torneig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*