Inici Teatre Una companyia d’El Salvador porta l’obra ‘Érase una vez un rey’ a...

Una companyia d’El Salvador porta l’obra ‘Érase una vez un rey’ a Igualada

COMPARTIR

Sortegem dues entrades. Envieu correu a redaccio@infoanoia.cat

L’Associació d’Agermanament Igualada amb Nueva Esperanza (El Salvador) no ha volgut perdre l’oportunitat que durant els mesos d’abril i maig, l’associació TNT i la seva companyia teatral estan de gira per Catalunya i Espanya presentant “Érase una vez un rey”.

Aquesta obra que podrem veure l’11 de maig a les 21:30h a la sala d’actes de l’Escola Pia, és considerada un dels millors textos llatinoamericans que amb senzillesa i molt d’humor, reflexiona sobre els defectes i virtuts que els diversos sistemes de govern, dictadura, monarquia o democràcia, posseeixen i el paper que la ciutadania pot prendre per garantir les millors possibilitats de participació, el respecte als seus drets socials i humans i la seva possibilitat de desenvolupament personal i social. És un reconegut text xilè, de l’època d’Allende, d’un mític grup teatral “Aleph”, que va patir la repressió del cop militar del 73.

Les entrades a un cost de 10€ estan ja a la venda i les podreu trobar a la Llibreria Cal Rabell, al bar l’Ou com Balla o a la botiga Opci Natura. Aquestes, sense cap ànim de lucre, serviran integrament per cobrir l’actuació i col·laborar amb l’entitat salvadorenya que dia rere dia dinamitza a Chalatenango (El Salvador) activitats de prevenció juvenil de la violència a través de l’art.

La companyia TNT ha portat aquesta gira (i d’altres) arreu del món, passant per Canadà, Argentina, Alemanya o Colòmbia. Aquests dies els hem trobat al “Foro Mundial sobre las Violencias Urbanas” que s’ha celebrat a Madrid i que també ha comptat amb la presència del president del petit país centreamericà i, ben aviat, els rebrem a casa nostra. No us ho deixeu perdre.

L’Associació d’Agermanament Igualada – Nueva Esperanza fa més de 20 anys que gestiona els projectes i la relació que donen sentit al protocol d’agermanament que es va signar el 1993 entre la ciutat d’Igualada i la comunitat rural de Nueva Esperanza, al Salvador (Centreamèrica).

Durant aquest temps, l’Associació d’Agermanament Igualada-Nueva Esperanza ha dut a terme diferents projectes a la zona i accions de sensibilització a casa nostra envers la realitat d’El Salvador, la situació de desigualtat existent entre els països del sud i els països dels nord, i les causes que les provoquen.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*