Inici Destacats La Companyia del príncep Totilau, a Corea del Sud i al CaixaFòrum

La Companyia del príncep Totilau, a Corea del Sud i al CaixaFòrum

COMPARTIR

La companyia del príncep Totilau -de Sant Martí de Tous-, dirigida per Marc Hervàs, presentarà durant els caps de setmana de febrer el seu darrer espectacle, “Monsieur Croche”, al CaixaForum de Barcelona (les funcions tindran lloc els dissabtes, a les 6 de la tarda, i els diumenges a les 12 del migdia).

“Monsieur Croche” és un espectacle gestual amb titelles i màscares, basat en la vida i els somnis del compositor francès Claude Debussy, adreçat a un públic familiar. Està interpretat per Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué, i compta amb la interpretació en directe al piano de la música del compositor, a càrrec d’Olga Kobekina.

L’espectacle arriba a Barcelona després d’haver-se pogut veure a diferents CaixaForums de tot l’estat espanyol, i el proper mes de maig es podrà veure també a Corea del Sud, al Uijeongbu Music Theatre Festival, on realitzarà un total de 4 funcions, amb el suport del Ministeri de Cultura espanyol. De moment, no està previst que l’espectacle es pugui veure a Igualada.

“La companyia del príncep Totilau” va néixer l’any 2008 i, des de llavors, ha creat una desena d’espectacles, entre els quals destaquen “Sis Joans”, de Carles Riba, en coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya, “Petruixka”, d’Igor Stravinsky, per al Gran Teatre del Liceu, o “Escenes d’infants”, de Frederic Mompou.

FER UN COMENTARI

*