Inici Destacats Les Comes estrena càmeres intel·ligents per fomentar la digitalització de l’esport

Les Comes estrena càmeres intel·ligents per fomentar la digitalització de l’esport

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada, en conveni amb la Fundació de la Unió de Federacions d’Esports de Catalunya, ja ha instal·lat quatre càmeres d’intel·ligència artificial en diverses pistes del complex esportiu de Les Comes. Ha estat la primera ciutat en dotar d’aquests dispositius les pistes esportives municipals amb l’objectiu de contribuir en l’impuls, el desenvolupament i la implementació de la digitalització de l’esport català alhora que se’n democratitza l’accés als clubs esportius de la ciutat.

Aquestes quatre càmeres s’han instal·lat al pavelló nou, a la sala de barri, a la pista d’hoquei i al camp de futbol. Totes quatre estan calibrades per enregistrar els entrenaments i els partits dels clubs que, posteriorment, podran analitzar totes les dades que es desprenguin de les imatges com per exemple jugades, recorreguts d’un jugador en concret, zones calentes, rendiment…

A més a més, aquest sistema permet que les competicions federades, els esdeveniments esportius i els partits de les Federacions esportives de Catalunya siguin emesos en directe a través de plataforma OTT SPORT+.TV que és de titularitat de la Fundació UFEC.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*