Inici Destacats Les Comes acollirà la Fira de vehicles d’ocasió Automercat aquest cap de...

Les Comes acollirà la Fira de vehicles d’ocasió Automercat aquest cap de setmana

COMPARTIR

La Fira de l’automòbil d’ocasió Automercat omplirà dissabte i diumenge l’Avinguda Països Catalans i l’Avinguda Europa del barri Les Comes d’Igualada. Comptarà amb un espai d’exposició de més de 6.000 metres quadrats, una quinzena d’expositors i una oferta de més de 300 vehicles d’ocasió, totalment garantits i en perfecte estat amb un ampli ventall de preus i models.

S’hi podran trobar cotxes de les marques Toyota, Wolkswagen, Audi, Skoda, Opel, Hyundai, Fiat, Seat, Volvo, Nissan, Peugeot, Renault, Dacia, Citroën, Ford, Mitsubishi i Mahindra, entre d’altres, exposats per Atzerà Motors, Rosich Motors, Dabsa, A.M Anoia, Maas Exclusivas Pont, Remm Guitart, Santi Enrique, Sarauto, Motorcat Premium, Anoia Motor, Toyota Igualada i Servisimó. Per tal d’estimular la compra, se sortejaran 2.000 euros en premis entre els compradors.

Per tal de poder complir totes les normatives sanitàries, l’espai firal estarà perimetrat i tindrà accessos amb control d’aforament. Per tal de poder realitzar tasques de neteja i desinfecció es tancarà al migdia. Així doncs, l’horari d’obertura al públic és de 10h a 15h i de 16h a 21h el dissabte dia 12, i de 10h a 15h i de 16h a 20h el diumenge dia 13.

Automercat torna a celebrar-se en solitari després que l’any passat, a causa de la pandèmia, s’hagués hagut de celebrar en el marc de la FirAnoia del mes de setembre. Es tracta d’una Fira molt esperada en el calendari que cada any tanca amb unes xifres exitoses. L’any passat, al llarg del cap de setmana, va vendre gairebé 90 cotxes, més del 50% dels vehicles exposats. La Fira de l’automòbil d’ocasió Automercat va néixer el 1997 i des d’aleshores s’ha celebrat cada any.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*