Inici Destacats El comerços de Nou Centre reparteixen 4.000 euros en premis amb la...

El comerços de Nou Centre reparteixen 4.000 euros en premis amb la seva campanya de Nadal

COMPARTIR

L’Associació Nou Centre de comerços, negocis i entitats ha tornat a repartir enguany il·lusió entre els igualadins i visitants ocasionals. Un cop més Nou Centre ha tornat a celebrar aquestes festes amb la Campanya de Nadal, una campanya que aquest any, malgrat les dificultats, ha tornat a ser un gran èxit de participació.

Enguany Nou Centre ha sortejat un total de 51 premis, repartits en 20 premis de 125 euros, 28 premis de 50€ i 3 lots de productes. En conjunt s’han mobilitzat 46 establiments de la zona nord d’Igualada que durant les últimes quatre setmanes han estat repartint un total de 23.000 butlletes entre tots els seus clients.

L’entitat comercial reivindica que la seva campanya de Nadal és una de les activitats de dinamització comercial més importants i participades de totes les que es fan cada any a la ciutat i posa de manifest la importància del comerç de la zona nord d’Igualada dins el teixit comercial de la ciutat. Els barris de Set Camins, Poble Sec i les Comes configuren un gran centre comercial de proximitat i de confiança, amb botigues i serveis de tot tipus.

El sorteig de la Campanya de Nadal es va fer dilluns dia 21 de desembre, al Restaurant Cor Verd, i va ser retransmès en directe pels canals Nou Centre de les plataformes Facebook i Instagram.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*