Inici Destacats Comerços d’Igualada repartiran per Nadal bosses elaborades per FAGEPI i Àuria

Comerços d’Igualada repartiran per Nadal bosses elaborades per FAGEPI i Àuria

COMPARTIR

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI, continua amb les accions per dinamitzar el comerç de botigues i outlets d’Igualada. Amb la col·laboració d’Àuria Fundació i Fitex i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, han elaborat bosses de roba de la marca Igualada Moda per repartir en els establiments igualadins durant les festes de Nadal.

Aquestes bosses d’edició limitada que es repartiran de forma gratuïta en alguns establiments i botigues de fàbrica de la ciutat, són de procedència cent per cent igualadina, tant en la confecció com en l’estampat, i han estat elaborades per persones amb diversitat funcional de les àrees de formació professional d’Àuria Grup, una acció de responsabilitat social que ha donat feina al col·lectiu de joves persones amb discapacitat que es formen en el Servei de Formació Laboral.

Continuant amb les accions per promocionar el comerç de les botigues de fàbrica d’Igualada, es reedita la guia Igualada Moda, que ja arriba a la novena edició. En aquest cas s’editaran un total de 2.500 exemplars d’aquesta guia que posa sobre el mapa els principals outlets i botigues de fàbrica de la ciutat. A aquestes accions, s’hi sumen altres iniciatives com les Jornades de moda i imatge, que van tenir lloc el passat 11 de novembre, la realització d’un vídeo promocional d’Igualada Moda o la campanya de senyalització informativa a l’avinguda Balmes amb el mapa de les botigues.

FER UN COMENTARI

*