Inici Destacats Els comerciants de Calaf promouen les compres locals aquest Nadal

Els comerciants de Calaf promouen les compres locals aquest Nadal

COMPARTIR

Per segon any consecutiu, els comerços de Calaf amb la col·laboració de l’Ajuntament promouen la campanya “Per Nadal compra local” on s’hi han sumat un total de vint-i-nou establiments de la vila.

Durant les festes, per la compra a qualsevol dels punts col·laboradors, es donarà una butlleta de participació. Entre aquestes, 350 tindran un premi directe que consistirà en un val de descompte de 5€ que el guanyador podrà descanviar a la botiga indicada. En total, es repartiran 1700 € en premis.

L’objectiu de la campanya és dinamitzar el comerç local, fomentant les compres de proximitat i generant cooperació entre els comerciants participants.

D’altra banda, aquest mes de desembre els comerciants de Calaf publicaran el tercer número de la revista “Viu i Coneix Calaf” que es repartirà casa per casa amb l’Altiplà i on donaran consells i propostes.

El Mercat de Calaf avança el Nadal a la vila

El mercat de Calaf avançarà el Nadal amb diferents actes el matí del 15 de desembre.

A partir de les 11.30h i fins les 13h els nens i nenes que ho desitgin podran anar a recollir directament als patges reials les cartes per escriure a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Per amenitzar la jornada, també hi haurà música en directe i nadales a càrrec del grup de jazz “No fem un trio” que actuaran de forma intermitent durant el matí interpretant nadales i altres temes.

A més, per aquesta diada especial, comptarà amb la presència de diverses parades amb artistes locals i d’ambientació nadalenca.

D’altra banda, el 15 de desembre també es realitzarà una jornada de portes obertes a la Sala Felip (ubicada als baixos de l’Ajuntament ) que s’ha reformat per convertir-se en un espai de recepció de visitants. La sala està ambientada en el projecte de “Les botigues de la plaça Gran” que recentment ha guanyat el premi de turisme 2018 a la innovació concedit per la Generalitat de Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*