Inici Destacats El comerç de Vallbona sorteja una gran panera per promoure les compres...

El comerç de Vallbona sorteja una gran panera per promoure les compres al municipi

COMPARTIR

Vallbona Comerç i l’Ajuntament de Vallbona de nou sumen esforços i organitzen una campanya per promocionar el comerç de proximitat durant les festes de Nadal.

A més, de programar diverses activitats lúdiques i culturals que s’iniciaran a mitjans de desembre, s’ha posat en marxa el sorteig de la Gran Panera de Nadal valorada en 450,00€ i un talonari de vals de descompte comercial valorat en 240,00€.

Per participar s’ha d’emplenar una butlleta que es trobarà als establiments participants entre l’1 i el 21 de desembre de 2018. La butlleta conté tres requadres que caldrà omplir amb els segells de tres establiments comercials diferents de Vallbona d’Anoia cada vegada que es realitzi una compra. Una vegada omplerta s’haurà de dipositar a les bústies habilitades en els establiments comercials.

Els comerços participants en la campanya són: Can Tiquet, Bar la Brasa, Cal Saumell, Bar Restaurant La Piscina Cal Sec, Ferreteria Jumilla Solà, Farmàcia Concepció Font, Forn de Pa Gam, Carnisseria Corral, Serveis d’Assessoria i Atenció Psicològica, Supermercats Neus.

La Panera se sortejarà en directe el dia 22 de desembre a les 12.00 hores a la Plaça de l’Església després del Gran Cagatió. Els guanyadors de la panera i del talonari ha d’estar preferentment present en el moment del sorteig. En cas contrari, si la butlleta indica el seu telèfon, se’l contactarà en el mateix moment i obtindrà de 3 trucades per a respondre i identificar-se com a participant dels sorteigs, si no perdran tota opció al premi i es procedirà a treure una altra butlleta. I així fins que s’entregui definitivament la panera i el talonari.

Les bases del sorteig de la panera es poden trobar al web de l’Ajuntament o als establiments participants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*