Inici Destacats El comerç de Montbui prepara les seves activitats nadalenques

El comerç de Montbui prepara les seves activitats nadalenques

COMPARTIR

Ja està a punt el Concurs d’Aparadors Nadalencs de Montbui, que enguany arriba a la seva setena edició i que està organitzat per l’Ajuntament de Montbui. Hi podran participar tots els comerciants de Montbui. El període de realització de l’activitat serà entre el 10 i el 22 de desembre.

Les inscripcions per prendre part en aquest concurs seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se, mitjançant el lliurament de la butlleta de sol·licitud degudament complementada a l’Ajuntament de Montbui (Carretera de Valls, 57), telemàticament a la web municipal www.montbui.cat o bé per correu electrònic a l’adreça torregrosacs@montbui.cat. La data límit d’inscripció és el dia 7 de desembre.

El jurat, designat per l’Ajuntament de Montbui, estarà format per un representant de la UEM, un altre de l’ajuntament i un de la Comissió de Festes. Aquest any, com a novetat, hi haurà també un vot popular (“busca l’estel”) que tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre fins a les 12.30 hores a la Plaça de l’Ajuntament i també es comptabilitzarà un vot digital a través del facebook de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM). El vot del jurat representarà un terç del total, el vot en mà un altre terç i el vot Facebook el terç que falta. En cas d’empat entre tres aparadors pels diferents sistemes de votació, prevaldrà l’aparador guanyador en la modalitat de “vot del jurat”.

El jurat visitarà els diferents aparadors dels comerços durant els dies que es realitza el concurs, en horari de botiga (matins de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20.30). Els aparadors hauran d’estar visibles durant l’horari de la visita. El jurat tindrà en compte el material utilitzat, l’originalitat, l’elaboració i l’adaptació del producte a l’aparador.

Per participar al vot digital via Facebook els comerços participants hauran d’enviar una foto del seu aparador guarnit a l’adreça de correu milloraparadormontbui@gmail.com, fins el dia 12 de desembre. Totes les imatges estaran penjades simultàniament al Facebook de la UEM el dijous 13 de desembre. Per votar caldrà accedir al Facebook de la UEM i només es comptabilitzaran els “m’agrada” que rebi cada foto de les que estiguin penjades allà. L’aparador guanyador del vot “Facebook” (1/3 del total del veredicte) serà aquell que tingui més “m’agrada” el dia 22 de desembre a les 11 del matí.

L’Ajuntament de Montbui atorgarà el premi el dia 22 de desembre, durant la Fira de Nadal. El guanyarà obtindrà un guardó de 250 euros, més una placa commemorativa i diferents detalls per a tots els participants a l’activitat.

El comerç de Montbui prepara les seves activitats nadalenques

La Unió d’Establiments de Montbui (UEM) organitzarà diferents accions promocionals per fidelitzar i premiar els seus clients.

Una de les propostes més destacades serà el sorteig de 5 premis de 100 euros per comprar a Montbui. Per fer possible això, els comerços associats a la UEM (des del 10 de desembre i fins el 6 de gener) posaran a disposició dels seus clients un cartronet que caldrà segellar en els diferents establiments de la UEM en el moment de realitzar una compra. Caldrà que aquest cartronet estigui completat amb sis segells, de sis establiments diferents (sinó no serà vàlid). Un cop omplert, caldrà que els compradors el dipositin a les urnes que estaran ubicades a les mateixes botigues. El divendres 11 de gener de 2019 es realitzarà el sorteig dels guanyadors/es de cinc premis de 100 euros a gastar als establiments de Montbui que hagin participat.

D’altra banda, el dissabte 22 de desembre la UEM, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montbui, organitzarà una activitat de fer cagar el Tió davant l’Ajuntament, per a tots aquells infants que ho desitgin. Al costat del Tió hi haurà una urna on es podran dipositar tots els tiquets de les compres que s’hagin fet en els establiments associats a la UEM durant aquella setmana (del 17 al 22 de desembre), amb el telèfon i el nom escrit.

En finalitzar el matí es sortejarà un patinet elèctric per a tots els participants.

FER UN COMENTARI

*