Inici Destacats El comerç d’Igualada celebra el seu sopar

El comerç d’Igualada celebra el seu sopar

COMPARTIR

Al voltant de 90 persones es van reunir dissabte al sopar de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada a Sesoliveres.

La presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià va agrair l’assistència a tothom i va valorar “que tots junts podem fer i demostrar que som un equip i que lluitem per avançar i construir el futur del nostre Comerç, un comerç de proximitat i de qualitat que no pot oblidar-se de les noves tecnologies per afrontar els nous reptes que ens ofereix el futur. En temps de dificultats econòmiques, cal optimisme i valorar i estimar el que tenim al nostre entorn”.

L’objectiu d’Igualada Comerç és generer sinergies amb totes les entitats i associacions del sector, com es demostra amb la presència al sopar del president de Nou Centre, Arseni Méndez, de la presidenta de U.E.M Roser Valls, de la presidenta del Mercat de la Masuca Montserrat Esquius i de la presidenta del Comerç de Capellades Paquita Bisbal.

També va haver entrega de premis a quatre establiments que han destacat en quatre categories diferents, lliurats per l’alcalde d’Igualada.

-Premi a l’establiment que ha incorporat millor les noves tecnologies en el seu dia a dia va ser per Xarcuteria Ibañez.

-Premi l’establiment que ofereix una millor experiència al seu consumidor off-line va ser per A Grams.

-Premi a l’establiment més actiu a les xarxes socials amb un contingut de qualitat i originalitat va ser per Pallarés Factory.

-Premi a l’establiment més participatiu en les accions de dinamització que es fan a la ciutat va ser per Servisimó.

I per últim un premi d’agraïment i reconeixement a un establiment emblemàtic de la ciutat que durant més de 150 any a donat servei de qualitat i que recentment ha tancat les seves portes, recull el premi la Maria Castelltort propietària de la botiga Perfumeria Cal Gaspar.

El jurat el van format Joan Godó, Pia Prat, Maria Gibernau i Roger Soler.

La vetllada va estar amenitzada pels coneguts monologuistes David Sas i Toni Cruz.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*