Inici Destacats El comerç d’Igualada alerta que ‘venen temps molt difícils’

El comerç d’Igualada alerta que ‘venen temps molt difícils’

COMPARTIR
Dos locals comercials tancats al carrer de l'Argent d'Igualada. Mar Martí / ACN.

Igualada Comerç, l’entitat majoritària del sector a la capital de l’Anoia, alerten que es troben en una situació “límit” i reclamen ajuts per poder mantenir l’activitat. El comerç lamenta que el tancament de bars i restaurants ha tingut un efecte dominó i ha provocat una baixada de les vendes. “Nosaltres anem de la mà de l’hostaleria, si tanquen els bars afluixen les vendes perquè no hi ha tanta gent al carrer”, lamenta la presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià. De fet, en tres dels carrers del centre històric de la capital de l’Anoia han tancat almenys sis comerços en els darrers mesos. Els comerciants confien en la campanya de Nadal per reactivar les vendes però, si no és així, auguren que la situació serà “molt complexa”.

“Malauradament venen temps molt difícils. Durant els mesos d’estiu i setembre vam poder remuntar, però ara ens trobem que hem fet un pas enrere”. Així s’expressa la presidenta de l’entitat Igualada Comerç, Laura Llucià, que creu que amb el tancament de bars i restaurants “la gent no surt tant al carrer i ha agafat més por”. Això, per tant, passa factura al petit comerç i Llucià lamenta que “tot allò que havíem guanyat ho hem perdut”.

Igualada Comerç prepara un servei d’entrega a domicili i els associats de l’entitat disposaran d’una furgoneta elèctrica per portar la compra a casa del client.

Mar Martí / ACN

FER UN COMENTARI

*