Inici Destacats El comerç de Calaf celebra el Nadal repartint ‘Laureanus’

El comerç de Calaf celebra el Nadal repartint ‘Laureanus’

COMPARTIR

Una quarantena de comerciants de Calaf promouran aquestes festes la campanya “El Gran Laureanu” amb què han creat una moneda local anomenada “Laureanu” que es podrà aconseguir comprant als comerços participants. La particular moneda ret homenatge a Laureà Figuerola, calafí que va impulsar la creació de la pesseta a finals del segle XIX.

Cada bitllet “Laureanu” tindrà un valor de 0,10 € i comptarà amb un número que servirà per participar al sorteig del “Gran Laureanu” on s’obsequiarà la persona guanyadora amb 500€.

Sorteig “Gran Laureanu” – 5 de gener

El 5 de gener, mentre s’espera l’arribada dels Reis 3/4 de 6 de la tarda davant del Casal de Calaf, es farà el sorteig del “Gran Laureanu” entre tots els números repartits. El premi consistirà en un bitllet gegant del “Gran Laureanu” que tindrà un valor de 500 € per gastar a les botigues participants a la campanya en un únic dia. Alhora de fer el sorteig, es trauran dos números, el de la persona guanyadora i un de reserva. Si el dia 20 de gener, no ha sortit el número guanyador, es passarà al suplent.

Descomptes en les compres – fins al 29 de febrer

Un cop hagi sortit el bitllet guanyador del “Gran Laureanu”, fins al 29 de febrer tots els bitllets de “Laureanus” no premiats acumulats durant les festes es podran bescanviar i aconseguir deduccions en l’import de les compres.

En total, es repartiran fins a 19.700 butlletes “Laureanu”, el que suposarà per als comerciants obsequiar als clients amb 2.000€ en descomptes.

Més informació i bases a www.calaf.cat

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*