Inici Societat Comencen les obres de substitució de la gespa del camp de futbol...

Comencen les obres de substitució de la gespa del camp de futbol de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El passat 25 de juliol van començar els treballs de substitució de la gespa del camp de futbol de Can Titó. L’Ajuntament vilanoví calcula que l’actuació es portarà a terme en un termini d’unes tres setmanes.

Els treballs consisteixen en la retirada de la gespa actual i la separació del material d’omplerta (sorra i cautxú). Després es procedirà a la neteja de la base asfàltica i per últim, es farà el reompliment i col·locació de la nova gespa, que ja porta incorporada la senyalització del camp de futbol a 11 i de 2 camps de futbol a 7.

Sens dubte, com afirmen des d’Esports Vilanova un cop acabada la instal·lació, es produirà un salt qualitatiu en les prestacions de joc del camp. La gespa antiga es va instal·lar l’any 2007 i ja havia esgotat la seva vida útil. Cal assenyalar, però, que es manté la base asfàltica existent, perquè encara està en bon estat, així com el sistema de rec i el de recollida d’aigües perimetral del camp.

Esports Vilanova espera que el camp es pugui posar a disposició de les entitats a finals d’agost, per l’inici de pretemporada i els actes de Festa Major.

L’actuació, amb un pressupost de 238.877,81 € (iva inclòs), ha estat adjudicada en un procés de contractació obert a la financera CaixaBank Equipment Finance SAU que s’encarregarà del subministrament, instal·lació i manteniment per mitjà d’un arrendament financer.

L’empresa adjudicatària serà la responsable de donar-li un segon ús a la gespa o reciclar-la.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*