Inici Societat Comencen les obres de la pista poliesportiva de l’Institut Badia i Margarit

Comencen les obres de la pista poliesportiva de l’Institut Badia i Margarit

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat les obres de construcció de la pista poliesportiva de l’Institut Badia i Margarit. Unes obres que dotaran al centre d’una completa pista per la pràctica d’esport i activitats docents, alhora que també arranjaran els entorns d’aquest equipament fent-los totalment accessibles.

La pista que s’està construint té unes mides de 44×22 metres i estarà connectada de forma totalment accessible amb l’Institut mitjançant rampes i escales. El cost de la pista i les obres d’arranjament de l’entorn de l’Institut Badia i Margarit, que tindran una durada de 4 mesos, tenen un cost de 355.000€.

En la presentació de l’inici de les obres, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat en valor aquesta pista “que completa les instal·lacions de l’Institut Badia i Margarit ampliant l’espai on els alumnes poden jugar i practicar esport tal i com demanava el centre.” Castells també ha remarcat el fet que tot Igualada guanya un nou espai, ja que “la pista s’ha creat amb l’objectiu que estigui oberta a tota la ciutat fora de l’horari lectiu per tal que passi a ser un espai més per practicar esport i gaudir de l’entorn”.

Les obres es realitzen a la zona on antigament hi havia les piscines Requesens dignificant aquest espai en desús per on també discorre l’Anella Verda.

La pista es va pressupostar per primer cop a l’exercici 2018 i el retard reiterat en la seva construcció havia aixecat crítiques entre els grups de l’oposició.

FER UN COMENTARI

*