Inici Poliesportiu Comencen els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia

Comencen els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest dissabte 5 de novembre comencen els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Les competicions esportives de la comarca arriben a la 65a. edició aquesta temporada 2016-2017 sota el lema ‘Deixa’m jugar’.

Els JEEA, organitzats pel Consell Esportiu de l’Anoia, ofereixen competicions a l’abast de qualsevol centre educatiu i entitat de la comarca de l’Anoia, sumant més de 2.000 participants que es distribueixen en un total de 190 equips.

Les competicions es distribueixen en esports d’associació (bàsquet, futbol sala, handbol, hoquei i voleibol) i esports individuals (atletisme, bitlles catalanes, cros, curses d’orientació, duatló, escacs, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, natació, patinatge artístic, tennis taula i triatló).

L’oferta esportiva s’ofereix des de P5 fins a categoria juvenil. Les categories benjamí i aleví ofereixen la competició de Poliesportiu on els equips aprenen i practiquen, durant tota la temporada, diferents esports: bàsquet, futbol, handbol i futbol flag com a esport convidat. A part, durant el calendari es practiquen diferents esports individuals: atletisme, natació i relleus.

FER UN COMENTARI

*