Inici Societat Comença l’enderroc del dipòsit d’aigua de Les Comes

Comença l’enderroc del dipòsit d’aigua de Les Comes

COMPARTIR

Aquesta setmana han començat els treballs més visibles de la operació de desmantellament del dipòsit d’aigua del polígon de Les Comes d’Igualada.

Tal i com explica el regidor de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Pont, les obres van començar a finals de 2018 i van incloure un tall de subministrament a bona part de la ciutat per tal de fer les operacions que permetien mantenir a la instal·lació l’ús que té des de fa anys, el de donar pressió a la xarxa d’Aigua de Rigat. El dipòsit pròpiament dit porta anys en desús.

Aigua de Rigat, propietària de la instal·lació, es fa càrrec del desmantellament, a càrrec d’una empresa especialitzada. Segons les previsions municipals, abans de finals de mes l’emblemàtica torre del dipòsit ja serà història.

Per altra banda, en les properes setmanes s’iniciaran les obres de construcció del dipòsit d’aigua freàtica per al reg del Parc Central i la canalització que ha de portar l’aigua des del pou ubicat a l’entorn del Cementiri Vell. Segons ha explicat Jordi Pont, una màquina rasadora instal·larà una petita canonada d’uns 10 cm. de diàmetre portarà l’aigua fins a la cantonada entre el carrer Itàlia i l’avinguda Catalunya, espai on s’ubicarà un dipòsit soterrat de 200 metres cúbics. La previsió és que la instal·lació estigui plenament operativa a l’estiu.

FER UN COMENTARI

*