Inici Societat Comença la darrera fase de la remodelació del Casal de la Gent...

Comença la darrera fase de la remodelació del Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha adjudicat les obres de la tercera fase de la remodelació del Casal de la Gent Gran a l’empresa Voracys, SL, per un import de 327.900 € més IVA. La setmana passada es va fer la signatura del contracte a càrrec de l’Alcaldessa Noemí Trucharte i del Director General de l’empresa constructora, Ramon Martínez.

Les obres d’aquesta darrera fase, amb les que s’acabarà definitivament aquest equipament dedicat a la gent gran del municipi, afectaran la primera planta de l’edifici i la coberta.

La remodelació preveu l’obertura de finestres a la primera planta així com la distribució interior de l’espai. També s’actuarà per comunicar la primera planta amb la planta baixa. El termini d’execució d’aquesta obra és de 4 mesos.

Les obres van començar el 2015

Les obres del Casal van començar l’any 2015 i en les fases anteriors es va actuar principalment a la planta baixa del centre. Aquest espai d’uns 200 m2 funciona com a sala polivalent i s’ha equipat amb taules i cadires que es podran posar i treure en funció de l’activitat que s’hi desenvolupi. També disposa d’escenari, vestidors, lavabos i diferents magatzems així com l’àrea de gestió que comprèn una sala de reunions i dos despatxos per a l’ús de la Junta. Els serveis com la perruqueria i podologia també s’han traslladat a baix.

FER UN COMENTARI

*