Inici Art Colors de natura de Rosa Montal, a la Sala Municipal de la...

Colors de natura de Rosa Montal, a la Sala Municipal de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

L’artista d’Òdena Rosa Montal exposa, fins al diumenge 26 de novembre, a la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt una mostra de les seves obres pictòriques. La col·lecció porta per títol “Arbres i flors” i l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, dins de la programació de les Festes Culturals.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el diumenge 12 de novembre, al migdia, i va anar a càrrec de la regidora de Cultura, Esther Touriñán. Durant l’acte inaugural, l’artista va sortejar una de les seves obres entre els assistents. Montal torna a l’espai cultural poblatà després de 12 anys d’haver-hi mostrat els seus quadres. La seva última exposició va ser el juliol de 2005.

En aquesta col·lecció pictòrica recull una trentena de quadres, de diferent format, que tenen com a protagonistes els arbres i les flors. És una mostra plena de natura i de colors. Són aquarel·les i olis creats amb tot tipus de detall. L’horari de visita és de dilluns a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*