Inici Destacats La Coll@nada valora haver celebrat la Festa Major 2021 malgrat ‘no ser...

La Coll@nada valora haver celebrat la Festa Major 2021 malgrat ‘no ser la que nosaltres volíem’

COMPARTIR

Des de La Coll@nada fan una valoració positiva de la Festa Major 2021. Segons un comunicat de l’associació, “malgrat un munt d’impediments, hem pogut celebrar-la i continuar amb la majoria de les nostres activitats. Hem demostrat que si hi ha la voluntat es poden generar activitats festives i també reivindicatives, malgrat les restriccions actuals”.

Des de la Coll@nada indiquen que “assumim alguns errors, fruit de l’última hora i la improvisació, en la majoria dels casos. Estarem encantades de rebre les vostres crítiques, sempre que es facin des del respecte cap a la festa i totes les que la fem (i la feu) possible, i siguin amb l’objectiu de fer una Festa Major més segura, més alegre i més participada. No ha estat, en cap cas, la Festa Major que nosaltres volíem. Ni l’aforament limitat ni el pagament d’entrades són la nostra manera d’entendre la festa. Una festa que volem i reivindiquem com a popular, aquest any no ha estat possible”.

L’entitat juvenil també lamenta l’incivisme que s’ha produït al voltant del Parc del Garcia Fossas durant els dies de la festa major. Condemnen aquests fets i consideren que “l’Ajuntament els hauria pogut preveure i evitar amb antelació, però com ja fa anys que veiem, les joves no som d’interès per al Consistori. Agraïm la comprensió de tota la gent que ha entès que no hem tingut res a veure amb aquests fets. En totes les nostres activitats hem complert al màxim amb les mesures de protecció contra la pandèmia”.

La Coll@nada agraeix les persones que han assistit al Territori Festiu, als col·laboradors i als que s’han ofert per fer-ho, a les entitats, a l’Associació de veïns del barri del Poble Sec i a l’AFA del Garcia Fossas i als treballadors d’empreses i institucions que han col·laborat amb l’entitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*