Inici Destacats La Coll@nada posa a prova els igualadins amb els Jocs bèsties

La Coll@nada posa a prova els igualadins amb els Jocs bèsties

COMPARTIR

L’associació juvenil La Coll@nada ha celebrat aquest dimarts a la tarda alguns dels seus actes més esperats, els Jocs bèsties, la cursa de la síndria, i l’Igualadí de ferro.

Malgrat la puja caiguda durant el migdia, finalment la tarda va permetre la celebració de les activitats. En un tram del carrer del Rec, la Coll@nada va proposar curses de nadons, competició de construcció de torres amb caixes o una particular pesca d’aneguets. L’eix temàtic de les activitats eren els suposats atractius turístics de la ciutat d’Igualada, sobre els que la Coll@nada ironitza qüestionant l’acord de l’Ajuntament d’Igualada amb la plataforma Airbnb.

A dos quarts de sis de la tarda es va donar la sortida a la cursa de la síndria i la darrera proposta d’aquesta tarda per a valents va ser “L’igualadí de ferro”. En un espai habilitat a la llera del riu Anoia, es proposava una cursa d’obstacles. Enfilar-se per bales de palla, arrossegar-se entre canyes o llençar-se a un enorme toll eren els reptes als que s’havien d’enfrontar els igualadins i igualadines de ferro.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*