Inici Destacats La Coll@nada busca mecenes per completar el seu ‘Territori festiu’

La Coll@nada busca mecenes per completar el seu ‘Territori festiu’

COMPARTIR

L’associació Juvenil La Coll@nada d’Igualada ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal de completar el finançament de la seva nova aposta per la Festa Major d’Igualada: “Territori Festiu”.

L’entitat, que va suposar un revulsiu per a la festa gran igualadina l’any 2003 i que organitza alguns dels actes més emblemàtics, va anunciar fa alguns mesos que abandonava l’espai de Barraques de la Festa Major. Consideren que el model que van impulsar ha acabat sent el d’unes barraques massificades i basades estrictament en l’oci nocturn. L’objectiu era construir un altre model de festa, de cultura i de relacions, i per això van buscar un altre espai on desenvolupar activitat festiva per a un ampli ventall de públic al llarg de tot el dia durant la Festa Major, que es celebra a finals del mes d’agost.

La Col@nada ja ha sumat per al seu “Territori Festiu” moltes de les entitats que participen a la festa, i pretén convertir l’espai escollit, el Pati Vila del barri del Rec, en un punt de trobada de les entitats que treballen per la festa, on enfortir lligams entre elles i desenvolupar noves propostes a banda de les que ja incorpora regularment el programa de la Festa Major d’Igualada. Entre aquestes hi ha algunes de les més populars, com l’Operació Cigró, els Jocs Bèsties, l’Igualadí de Ferro, la tria de l’hereu i la pubilla o la baixada d’andròmines.

A més d’un espai de bar, la nova proposta de La Coll@nada tindrà un escenari on desenvolupar una programació musical durant tots els dies de la Festa Major. La iniciativa també comptarà amb un espai infantil amb una programació que vol fomentar la participació, l’esperit crític i el joc cooperatiu.

L’entitat ha obert una campanya a la plataforma Verkami, on vol aconseguir 4.500 euros que permetin completar les propostes de la Festa Major amb el nou “Territori Festiu”. Les aportacions serviran per ajudar a finançar la infraestructura tècnica de l’espai, com també a les diferents propostes culturals que es realitzaran. Un pressupost global que supera els 23.000 euros.

Entre les recompenses dels mecenes hi ha aparèixer al programa de les activitats, un samarreta, un got o una invitació al sopar inaugural. Pels més generosos també hi ha la possibilitat de participar en l’encesa del xupinasso de la Festa Major.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*