Inici Destacats El Club Tennis La Pobla de Claramunt acaba la temporada amb el...

El Club Tennis La Pobla de Claramunt acaba la temporada amb el seu Open

Del 28 de juny al 4 de juliol, es va disputar el torneig Open Vila de La Pobla de Claramunt. Un torneig federat, masculí absolut, amb 600€ en premis i amb Rubén Fernández de Jutge Àrbitre.

El citat torneig va ser una oportunitat per a que jugadors locals disputessin una competició d’aquest tipus a la comarca, ja que en l’actualitat no existeix cap alternativa per a fer-ho. Fernando Fontanellas, del C.T.Pobla i Jaume Morera, del C.T.Montbui, van aconseguir arribar a quarts de final.

Va començar la setmana amb la fase prèvia, per anar avançant i entrar en la fase final el dimecres. Finalment, el diumenge dia 4 de juliol, Axel Herberg, 195 del rànquing espanyol, i Oriol Solans (655) van disputar la final arbitrada pel jutge de cadira Artur Mir, un partit molt disputat i molt agradable de veure per l’aficionat al tennis, on Solans va acabar imposant-se després de dues hores de partit per 7-5 / 6-2.

Posteriorment al partit, i davant la gran afluència d’espectadors i amb l’alcalde Toni Mabras, la regidora Berta Pons i el president de l’entitat, Josep Mayoral, es va fer el repartiment i entrega de trofeus, no només del torneig de tennis, sinó també del Torneig de Pàdel de Festa Major que es va disputar del divendres 2 al diumenge 4 de juliol.

En el torneig de pàdel, més d’una trentena de parelles es van disputar els títols en tres categories diferents, les Unisex Plata i Bronze, i la Femenina.

En categoria Femenina, les jugadores Silvia Zambudio i Merche Gargallo es van imposar a la final a Tània Caselles i Mireia Conde. En la consolació, Susana Xufré i Cèlia Mayoral es van emportar el trofeu.

La parella formada per Felix Muñoz i Manel Martí van guanyar la categoria Unisex Plata, imposant-se a la final a David Sabaté i Carlos Vásquez. La consolació de la citada categoria la van guanyar la parella formada per Jordi Cardús i Toni Duarte.

En Bronze, la parella formada pels cosins Isco i Sergio Olmo es va imposar als jugadors Toni Ferrer i David Caballol. La consolació se la va adjudicar Fran Maturana i Oriol Cañadas.

Per acabar el cap de setmana, a més , es va fer un test de material de la marca HEAD, vinculada al C.T.Pobla, on diumenge al matí es va poder provar totes les pales i raquetes.

En total, una setmana molt intensa, amb moltíssima activitat, on es va activar tota la massa social al voltant del club. Una setmana que vista amb perspectiva ha estat tot un èxit, i que esperem tornar a repetir en futures ocasions i esdeveniments.

Per altra banda, ja tenim aquí les vacances i, mentre se segueixen disputant les competicions socials, des del club comencem a preparar la següent temporada, on el C.T.Pobla tornarà a competir a nivell nacional.

L’equip absolut va aconseguir classificar-se per la fase final de la Lliga Catalana que es disputarà al setembre, quedant-se a les portes de l’ascens a Primera Divisió.

L’equip +40 finalment va aconseguir la permanència a la Segona Divisió gràcies als bons resultats obtinguts les darreres jornades. I els equips +50 i +60 van seguir exportant el nom de La Pobla de Claramunt per tot el país competint a la Quarta i Segona Divisió respectivament.