Inici Poliesportiu El Club Tennis Montbui acollirà una nova prova del Circuit Juvenil d’Hivern...

El Club Tennis Montbui acollirà una nova prova del Circuit Juvenil d’Hivern FCT

COMPARTIR

Del 24 al 29 de març es disputarà al Club tennis Montbui una nova prova del Circuit Juvenil d’Hivern FCT, el Torneig Top Tennis. Aquestes proves tenen lloc al llarg de l’any a diferents Clubs de Catalunya i són oberts a la participació de tots els jugadors de Catalunya i l’Estat amb llicència. Són unes primeres competicions per a tots els jugadors més joves donant així l’opció de començar a posar a prova les seves habilitats i enriquir la seva experiència.

El Torneig Top Tennis, prova del Circuit Juvenil d’Hivern FCT, es disputarà en totes les categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior, tant masculí com femení i està organitzat per la Federació Catalana de Tennis i el centre de formació i alt rendiment, Top Tennis.

La realització d’aquesta prova al Club Tennis Montbui s’emmarca dins el nou projecte de Top Tennis, d’una banda consolidar l’escola i contribuir que el tennis sigui un esport accessible a tothom i de l’altra esdevenir un centre de referència en la formació de tenistes d’alt nivell perquè esdevinguin competitius en l’àmbit internacional.

FER UN COMENTARI

*