Inici Destacats El Club Tennis La Pobla de Claramunt presenta el seu Torneig Nacional...

El Club Tennis La Pobla de Claramunt presenta el seu Torneig Nacional de Tennis

COMPARTIR

El Club Tennis La Pobla de Claramunt prepara el seu Torneig Federat Nacional de Tennis que se celebrarà del 22 al 30 de juny.

La Pobla de Claramunt s’omplirà de l’emoció del tennis mentre reviu el torneig que va ser una peça fonamental de l’esport comarcal als anys 80. Després d’una interrupció de vora una dècada fins a l’any 2021, el torneig va tornar i ha crescut gradualment des dels 600€ inicials l’any 2021 , arribant amb més força que mai a aquest 2024 i treballant per arribar als 5.000€ en premis.

El club poblatà ha fet una aposta per créixer, no només en premis, sinó en categories, presentant la primera edició del torneig femení, que a diferència del masculí, ja des de la primera edició vol equiparar els premis entre categories.

La confiança dels patrocinadors, les bones crítiques del públic i dels jugadors han estat clau per aquest pas de gegant d’aquest 2024.

El club basa el torneig en tres pilars. El primer és l’equilibri entre l’esport local i el tennis d’alta competició. Per aquest motiu enguany s’amplien les fases prèvies, obrint la porta als esportistes locals a la seva participació. Aquest fet, sumat a l’alta competitivitat per entrar en el quadre final, assegura emoció i un gran espectacle, ja que podrem gaudir de jugadors i jugadores d’alt rànquing de l’estat.

El torneig creu en la igualtat i l’equitat de gènere, i per aquest motiu inclou a partir d’aquesta edició un torneig femení el qual equipara en premis des del primer dia.

Més enllà dels límits de la pista, el torneig abraça la solidaritat. En col·laboració amb Mediolanum Aproxima i en benefici amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, el torneig té un compromís ferm amb la responsabilitat social, contribuint a una causa noble.

Amb aquests pilars, el Club Tennis La Pobla de Claramunt ofereix un dels torneigs de tennis no professional de referència a Catalunya, reunint jugadors i jugadores destacats, amb equilibri amb el talent local i contribuint a una causa solidària.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*