Inici Poliesportiu El Club Patinatge Igualada s’estrena en la modalitat ‘Solo Dance’

El Club Patinatge Igualada s’estrena en la modalitat ‘Solo Dance’

COMPARTIR

El Club Patinatge Artístic Igualada ha decidit incorporar als entrenaments d’aquesta temporada la modalitat de “Solo Dance” per complementar els entrenaments de la modalitat “Lliure” i millorar els nivell de les patinadores.

El “Solo Dance” és una modalitat de patinatge en la qual el patinador aprèn i treballa tots els passos existents en patinatge, posant un èmfasi especial en escoltar i seguir el ritme de la música i alhora interpretar-la, incrementant enormement el control del cos, del patí i de l’expressió. També ajuda a millorar el domini de peus en quan a girs, la velocitat, l’agilitat, la posició del cos, l’expressió dels braços i de la cara.

A més permet continuar patinant als esportistes quan decideixen abandonar la competició en modalitat lliure, bé per edat, o bé per la dificultat dels salts.

Cal aclarir però, que aquesta modalitat no és un substitut de la modalitat lliure ni de les escoles, sinó un complement, durant els primers anys de patinatge.

Els entrenaments de “Solo Dance” seran impartits per la Cristina Castro, una de les millors entrenadores del nostre país en aquesta modalitat, ja que ha aconseguit portar patinadores entrenades per ella fins als campionats d’Europa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*