Inici Poliesportiu El Club Patinatge Artístic Igualada classifica quatre patinadores pel campionat intercomarcal

El Club Patinatge Artístic Igualada classifica quatre patinadores pel campionat intercomarcal

COMPARTIR

Dissabte es va celebrar al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus de Ripollet la primera fase d’Interclubs de la zona 1 grup 1, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge.

Tot i quedar enquadrades en un grup molt complicat, ja que hi havia clubs com el C.P.A. Ripollet i el P.A. Piera considerats segons el ranking de la Federació com dels millors del nostre país, les patinadores del CPA Igualada van realitzar unes magnífiques actuacions, aconseguint 4 podis i la conseqüent classificació de 4 patinadores pel Campionat Intercomarcal que es celebrarà el proper mes de Setembre.

Els resultats de les 11 patinadores del club que van prendre part a la competició van ser els següents:
-Iniciació D menor: Gisela Laporta 2ª.
-Iniciació D major: Marina Laporta 6ª; Alexandra Burczynska 9ª; Claudia Vanhecke 14ª; Anna Badia 16ª; Cristina Ramon 17ª.
-Iniciació C major: Aina Alburquenque 1ª
-Iniciació B: Ana Fernández 3ª
-Iniciació A: Berta Roset 5ª; Anna Domenech 7ª
-Certificat: Ivet Bonet 2ª

Gràcies a actuacions com aquesta el Club Patinatge Artístic Igualada tot i la seva curta història, va aconseguint fites importants al món del patinatge artístic del nostre país, i aconsegueix que el patinatge artístic igualadí comenci a ser conegut arreu.

Aquesta va ser l’ultima competició abans de l’estiu, i es tanca la primera part de la temporada amb uns resultats espectaculars, amb un total de 21 podis aconseguits, i fins a 12 patinadores que han aprovat les proves de nivell de la Federació Catalana de Patinatge accedint a la següent categoria.

Resultats que encara són més remarcables ja que les condicions en les que han d’entrenar els esportistes d’aquest club són molt pitjors que les dels altres clubs de rodes d’Igualada pel dèficit de pistes en condicions a la ciutat i un injust sistema de repartiment. Per tot plegat, la Junta directiva del club vol felicitar i expressar la seva admiració per l’esforç i esperit de superació de tots els patinadors i patinadores del club.

Durant el Juliol, continuen els entrenaments, i després de les vacances arribarà la segona part de la temporada amb l’apassionant Campionat Intercomarcal de la Federació i demés trofeus.

FER UN COMENTARI

*