Inici Poliesportiu El Club Patinatge Artístic Igualada assoleix 13 podis al seu primer Trofeu

El Club Patinatge Artístic Igualada assoleix 13 podis al seu primer Trofeu

COMPARTIR

El diumenge 7 d’Abril el Pavelló de Les Comes d’Igualada es va convertir en una festa del patinatge artístic, amb la celebració del 1er Trofeu del Club Patinatge Artístic Igualada.

Vuit clubs, a part de l’organitzador, hi van participar: Hoquei Club Montbui, Patinatge Foment Cardoní, C.P.A. Mollerussa Pla d’Urgell, C.P. Lloriana, C.P.A. Santa Eulàlia de Les Roquetes, C.P.A. Monjos, C.P. Sant Ramon i C.P.A. Masquefa.

Durant tot el dia, fins a 148 patinadors/es van passar per la pista del pavelló, des de categoria Mini (per molt d’ells va ser la primera participació en un trofeu) fins als més experimentats de la categoria Infantil que van demostrar un nivell altíssim provocant l’admiració del nombrós públic assistent.

Per part del Club Patinatge Artístic Igualada hi van participar 43 patinadors/es que van gaudir al màxim de l’oportunitat de participar per primera vegada en un trofeu a casa, i tot i que l’escenari era nou per ells, ja que els entrenaments no els realitzen en aquesta pista sinó en unes condicions bastant pitjors a una pista descoberta, els resultats van ser espectaculars, aconseguint 13 podis repartits en les següents categories:
-Promoció: Elisabet Rodriguez 1ª i Nora López 3ª.
-Iniciació E: Berta Torra 1ª i Emma Miravet 2ª.
-Iniciació D menors: Chiara Xaus 3ª.
-Iniciació D majors: Úrsula Pontnou 3ª.
-Iniciació C: Alexandra Burczynska 2ª.
-Iniciació B-1: Naia Mariño 1ª.
-Iniciació A: Iris Ruiz 1ª i Ana Fernández 3ª.
-Certificat-1: Mariona Raurich 1ª.
-Certificat: Berta Roset 1ª.
-Infantil C-D-Debutants: Ivet Bonet 3ª.

Els altres patinadors/es del club, que van participar al trofeu i que tot i no aconseguir podi van realitzar molt bones actuacions van ser:
-Jana Martí, Juna Orts, Lola Agüera i Carolina Rodriguez en Promoció.
-Maria Gual, Elena Odainic, Julia Roca, Jana Morera i Paula Moreno en Mini.
-Clàudia Garriga, Joana Garriga i Berta Escoda en Iniciació E.
-Arlet Domenech, Asha Mateu i Abril Llopis en Iniciació D menors.
-Monika Kulykova, Daniel Llorach, Carla Balcells, Berta Víctor, Cristina Ramon i Martina València en Iniciació D majors.
-Gisela Laporta i Anna Badia en Iniciació C.
-Abril Domenech en Iniciació B-1.
-Marina Laporta, Mireia Cutanda i Maria Escoda en Iniciació B.
-Anna Domenech, Ainara Varela i Gisela Santiago en Iniciació A.

Des del club es vol destacar i felicitar a les dues entrenadores, Ester Torrabadella i Cristina Castro pel seu treball, ja que els resultats obtinguts, no sols en aquest trofeu sinó durant tota la temporada, són el reflex de l’esforç realitzat durant els entrenaments setmanals tot i no disposar d’unes condicions òptimes per la pràctica del patinatge artístic.

En resum, exhibició de múscul del Club Patinatge Artístic Igualada al seu primer trofeu, amb el ferm desig de repetir-lo anualment a partir d’ara.

FER UN COMENTARI

*