Inici Poliesportiu El Club Natació Igualada, vencedor a la Copa Catalana Aleví

El Club Natació Igualada, vencedor a la Copa Catalana Aleví

COMPARTIR

El dissabte 2 de juny, el Club Natació Igualada va disputar la Copa Catalana Aleví a la piscina de Les Comes.

El CNI va ser l’encarregat d’organitzar la competició del grup D-Nord. Els equips que van participar van ser el CN Parets, CN Cornellà, CN Prat Llobregat, CN Sant Sadurní, CN Banyoles, CN Esplugues, CN Catalunya, AE Santa Eulàlia, Manyanet CN i Natació Joan Pelegrí.

L’equip del CNI va estar format per la Jéssica, la Jana, la Noa, la Júlia, la Marta, la Martina, el Mikel, l’Aitor, el Miquel, l’Oriol i el Diego. Les proves que es van nedar van ser els 400m lliures, els 100m braça, els 100m esquena, els 100m lliures, els 200m estils, els 100m papallona i els relleus 8×50 lliures mixtes on els nostres nedadors es van imposar, guanyant la prova amb un temps de 4.04min.

La competició va acabar amb el triomf del CN Igualada (496 punts) seguit del CN Cornellà (460.5pts) i 3r el CN Parets (393). Bona tarda de competició, amb uns bons resultats a nivell personal, fruit del treball realitzat durant tota la temporada. Ara queda seguir treballant de cara als pròxims Cts. Catalunya que es celebraran a Reus del 29 de juny al 2 de juliol. El club agraeix el suport del seu espònsor Servisimó.

FER UN COMENTARI

*