Inici Destacats El Club Natació Igualada presenta els seus equips

El Club Natació Igualada presenta els seus equips

COMPARTIR

El Club Natació Igualada va celebrar a la piscina de les Comes el passat 1 de març la festa de presentació d’Equips de la temporada 2019-2020.

Amb un èxit total d’assistència per part d’esportistes com de públic . L’acte va començar amb la presentació de cada secció (Natació, Natació Màsters, Waterpolo, Excursionisme/Running i Pilota Basca) amb un vídeo representatiu , que va donar pas a l’entrada de cada un dels esportistes, que van ser rebuts per la totalitat de la plantilla d’entrenadors i tècnis del Club donant-los la benvinguda alhora que es projectava la seva imatge en una gran pantalla de Led.

L’acte va transcórrer amb un ritme àgil i distret, i va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Igualada Marc Castells, el President del CNI David Ramis, el Representant de la Delegació Territorial del Bages i Catalunya Central de la Federació Catalana de Natació Josep Ribera, la Regidora d’esports Patricia Illa, el Regidor Enric Conill, i la Regidora Iolanda Gandia. Finalitzà amb la realiztació de les fotografies de grup amb el President del Club, i amb la resta d’Autoritats.

El Club Natació Igualada, agraeix la seva presència a l’acte, a tots els esportistes i familiars, als patrocinadors Comercial Godó, Assistencial Anoia, La Veu, Servisimó, Farmàcia Cristina Casas, Xurreria Duna, Transports Bernadet,Buff, Munich Sports, Cor Verd, Inac, així com a totes les autoritats, així com als col.laboradors en aquesta ocasió Àrea de Servei de Jorba, Nil Enriquez, Adrià Lòpez i Carla Moreno en la realiztació de vídeos i recopilació de fotografíes.

Agraeixen també als entrenadors i tècnics (Marc Tolosa Soteras, David Sànchez Sastre, Oriol Marimon Castelltort, Berta Salas Riba, Carla Moreno Torrecilla, Nelson Riera Fabrer, Anna Mallofré Bonastre i Quim Vilarrubias Basas) la dedicació plena que han mantingut durant aquest dies i la bona predisposició de tots els esportistes posant tota la il.lusió en que la presentació fos un èxit.

FER UN COMENTARI

*