Inici Destacats El Club Natació Igualada prepara la 81a Copa Nadal

El Club Natació Igualada prepara la 81a Copa Nadal

COMPARTIR

El Club Natació Igualada organitza, com cada any, la Copa Nadal el dia de Sant Esteve, que aquest cop arriba ja a la 81a edició. El president de l’entitat, David Ramis, ha posat en valor que és la prova més antiga d’aquesta modalitat a Catalunya. La principal característica és que els participants, que acostumen a ser un centenar, han de nedar els 25 metres de la piscina descoberta, amb una aigua que estarà a una temperatura que, atesa l’època de l’any, rondarà els 7 graus de temperatura. A més, des de fa un any el CNI també ha afegit la modalitat de relleus de 4×25 metres. La prova es disputarà a les 12 del migdia, a la piscina del Molí Nou. Abans, a les 11, també es jugarà un partit de pilota basca entre el CN Igualada i el CN Barcelona.

Ramis, que també ha destacat que es tracta d’una competició lúdica i molt participativa, ha explicat que aquesta edició de Copa Nadal serà el tret de sortida de tot un seguit d’activitats que el Club Natació té previst organitzar amb motiu de la commemoració dels 85 anys de la fundació de l’entitat.

Per la seva banda, l’alcalde, Marc Castells, ha subratllat el mèrit de la continuïtat d’aquesta prova, que se celebra en unes dates molt assenyalades i en un dels equipaments esportius més emblemàtics de la ciutat. A més, també ha anunciat que en l’edició d’enguany té previst participar a la Copa Nadal en companyia d’alguns regidors.

L’alcalde també ha volgut aprofitar aquesta presentació conjunta amb la directiva del Club Natació Igualada per celebrar la moció que ha aprovat aquest dimarts el Ple municipal, que comportarà que la piscina de les Comes passi a denominar-se Piscina Municipal de Les Comes Lluís Basas, en homenatge a la persona que va ser el principal promotor de la construcció d’aquest equipament.

FER UN COMENTARI

*