Inici Destacats El Club Natació Igualada celebra la seva 80a Diada del soci

El Club Natació Igualada celebra la seva 80a Diada del soci

COMPARTIR

El dissabte dia 14 de Setembre, es va celebrar durant al matí , a les piscines del Molí Nou la 80ª Diada del Soci amb èxit de participació i d’organització de totes les seccions.

La jornada va començar a les 8 del matí, amb una caminada popular de 7,5 km, organitzada per la secció d’excursionisme, cap a la falda de la Tossa en la que van participar components de vàries seccions (excursionisme, natació i waterpolo) així com familiars i amics dels socis.

A continuació van gaudir d’una exhibició de Pilota Basca, batejos subaqüàtics a càrrec del club de submarinisme igualadí AqualataSub, activitat amb molt èxit entre els assistents. Relleus entre les seccions de natació i waterpolo, exhibició de Frontennis a càrrec del Club Frontennis Igualada, reconeixements socials i esportius, sorteig de premis de productes donats per vàries empreses (Xurreria Duna, Agrams, Racó del Traginer, Cal Taribó, Tuga, Alain Afflelou i Camins de Vent) , i per finalitzar aperitiu a càrrec de Servisimó, Xurreria Duna i Supermas.

Es va comptar, a més amb la presència de l’Alcalde Marc Castells, el regidor de cultura Pere Camps, la regidora d’esports Patricia Illa, i la regidora Iolanda Gandia exnedadora del club.

El club agraeix als socis, esportistes, empreses col.laboradores i spònsors (Comercial Godó, Assistencial Anoia, Servisimó i Xurreria Duna) i les autoritats per assistir a l’acte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*