Inici Destacats El Club Handbol Igualada celebra 40 anys presentant els seus equips

El Club Handbol Igualada celebra 40 anys presentant els seus equips

COMPARTIR

El passat 23 d’octubre el Club Handbol Igualada va celebrar els 40 anys de la fundació del club. Es va fer la presentació de la temporada 2022/2023 dels 15 equips que actualment té el Club, femenins i masculins i que cobreixen totes les categories des d’alevins fins a sènior i un equip Special pel Club format per jugadors i jugadores de l’Escola Àuria.

Un total de més de 200 jugadors i jugadores federats que entrenen cada setmana i que competeixen arreu de Catalunya tots els caps de setmana.

La festa va estar animada pel grup de percussió Els Protons. L’esdeveniment va estar organitzat totalment per les mares i pares del Club i va ser un èxit de públic, més de 400 persones van assistir a la presentació.

Es va fer un sorteig de 3 paneres i la meitat de la recaptació es va donar a l’Associació de Dones Lluitadores que donen aquesta recaptació a la reforma de l’Àrea Oncològica de l’Hospital Universitari d’Igualada.

Van assistir a la presentació la Regidora d’Ensenyament i Esports de l’Ajuntament d’Igualada Patricia Illa i la delegada de la Federació Catalana d’Handbol per Catalunya Central Núria Fàbregas que juntament amb el president del Club Handbol Igualada Pep Segura van dedicar unes paraules als jugadors i al públic assistent.

La cloenda final es va tancar, per descomptat, amb un partit corresponent a la Lliga de 1a. Catalana Sènior Masculina en el Memorial Manuel Luque entre el Deserfever Club Handbol Igualada A i el Staci AEH Les Franqueses, que van donar un magnífic espectacle d’handbol amb la victòria final del conjunt igualadí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*