Inici Poliesportiu El Club Gimnàstic Ballerina, al Campionat d’Espanya i classificat per a la...

El Club Gimnàstic Ballerina, al Campionat d’Espanya i classificat per a la final de Copa Catalana

COMPARTIR

El Club Gimnàstic Ballerina de Vilanova del Camí ha participat al Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica que s’ha celebrat a Pamplona, en modalitat de conjunts nivell base i en individual Copa Base. Tant en la modalitat de conjunt, com en categoria individual, les gimnastes del club vilanoví es van classificar per la final.

Entre els conjunts participants de les diferents comunitats autònomes, hi havia el conjunt infantil representant al Ballerina, format per: Jana Pérez, Martina Quintana, Gisela Ramírez, Carlota Zamora i Paula Salas, mentre que en modalitat individual, categoria juvenil, competia Paula Mensa.

Dimecres dia 6 marxaven cap a Pamplona, per a la concentració i l’endemà dijous Paula Mensa sortia a pista a les 12:30h del matí, per competir amb una vuitanta gimnastes d’arreu del país, totes elles classificades anteriorment per aquest Campionat. Tot i els nervis d’aquest esdeveniment i tenir algunes imprecisions, Paula Mensa va fer l’exercici amb gran maduresa i va aconseguir posicionar-se entre les trenta millors en la seva categoria.

Divendres, a les 12 h, va sortir el conjunt infantil cap al pavelló, amb nervis i a la vegada amb molta il·lusió de viure la màxima experiència de la temporada, i per la qual han estat fent un gran treball i esforç durant la temporada. A les 14:30 h sortien a pista, competint amb més d’un centenar de conjunts en la seva categoria, realitzant i lluitant un exercici fins a l’últim segon del ball que els nervis les van fer cometre petits errors amb l’aparell. “Potser no van aconseguir la puntuació que haurien desitjat, però van deixar constància del gran treball que fan, de l’elegància que les caracteritza i la destresa en un exercici tan complexe”, afirmen des del club.

Tanmateix, un cop rebudes les classificacions de la Federació Catalana de totes les fases realitzades, tant el conjunt com l’individual s’han classificat per a la Final de Gimnàstica Rítmica nivell Base; el conjunt en sisena posició i Paula Mensa en tercera posició. La final es celebrarà el pròxim 24 de novembre a Manresa.

Des del Club han felicitat al cos tècnic i a les gimnastes per la seva participació en aquest gran Campionat; “tan sols la classificació d’aquests ja és molt complexa”, assenyalen, i les animen a seguir fent “aquest gran treball i no deixar de lluitar per cada somni de cadascuna de les gimnastes”.

FER UN COMENTARI

*